Monday, August 23, 2010

Pulangnya ke Rahmatullah sahabat baik yg disegani..Mohamad Faiz Bin Taufik

Salam wbr rakan2 sekalian,

Sebentar tadi, iaitu pada hari ini tanggal 23.08.2010 bersamaan 13 Ramadhan 1431H, saudara Faiz Taufik telah kembali ke Rahmatullah. Allahyarham meninggal dunia pada jam 12tgh, setelah arwah koma sejak awal pagi.

ALLAHYARHAM FAIZ BIN TAUFIK dalam kenangan...
Ku berdoa agar rohmu ditempatkan dikalangan insan solihin..

Kronologi:
Arwah diserang penyakit Cancer "Lymphoma" dan telah disahkan berada di tahap ke-4 semasa di admit ke HUKM pada 3 Ogos yang lalu.

Arwah telah dimandikan, dikapan dan disembahyangkan di HUKM. Dan pada jam 2.30ptg tadi terus bertolak ke negeri asal arwah, Perlis utk dikebumikan.

InsyaAllah arwah akan dikebumikan selepas solat terawih pada malam ini.

Berikut dipaparkan beberapa keping gambar yg sempat sy rakam sebelum arwah di bawa ke Perlis.Saya bagi pihak keluarga arwah ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd semua yang berdoa akan kesejahteraan arwah selama ini dan mereka yg sudi menghulurkan bantuan dan sumbangan.

Maka, sekarang arwah telah berada di alam lain. Sama2lah kita berdoa agar arwah ditempatkan dikalangan insan SOLEH yg dimuliakan di sisi Allah swt, Tuhan Sekalian Alam...

Sekali lagi, marilah kita sama2 sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham Faiz Taufik.

Al-Fatihah.SEKIAN...


*terima kasih kepada pemilik blog zuang-aziz.blogpsot.com atas kesudian membenarkan entrinya diletakkan di blog saya - shahrul bazli.0 comments:

Related Posts with Thumbnails